Activiteit

Sint-Hubertus Herfst Happening

Data

Inschrijven vanaf: 2022-10-23
Inschrijven tot: 2022-11-11

Beste leden, ruiters, koetsiers, paarden-en hondenliefhebbers,

We zijn verheugd dat het jaarlijkse Sint-Hubertusfeest Waregem terug kan plaatsvinden en dit op zondag 13 november 2022. Dit is een organisatie in samenwerking tussen Sport Vlaanderen, Rijvereniging De Gaverbeek en Stad Waregem. Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan dit evenement.

PROGRAMMA
*Stap-drafwandeling, draf-galopwandeling en jachtwandeling start om 09:00 locatie: All weather piste – Sport Vlaanderen
*Koetsenwandeling start om 09:15 NIEUW !!! locatie: parking Hippodroom - Felix Verhaeghestraat *Hondenwandeling start om 09:30 locatie: parking Karmel - Karmeldreef 74 - 8790 Waregem *Junior hunting start om 10:00 locatie: Sport Vlaanderen 

U rijdt gedurende de volledige rit achter de begeleider in perfect jacht- of ruiteruniform. Als genodigde, niet lid van de Rijvereniging Gaverbeek, bent u in het bezit van een verzekering B.A.Paard en rijdt u mee op eigen risico, in perfect jacht-of ruiteruniform. (geen regenkledij) 

Op zondagmorgen 13 november 2022 meldt u zich aan in Bar Botte, waar een kleine attentie op u wacht. De ritten vertrekken stipt. Te laat = niet meer starten en dit uit veiligheidsoverwegingen. Er worden geen groepen voorbijgestoken.

Voor de hondenwandeling is de start in Waregem, parking Karmel - Karmeldreef. Vandaar vertrekt een /- 5 km durende wandeling . (laarzen voorzien!) We verzamelen erna terug op de parking van de Hippodroom om alzo naar de markt te gaan voor de hondenwijding.

Plaats van verzameling voor de ruiters te paard op zondagmorgen is de oude all-weatherpiste. De koetsiers verzamelen op de hippodroom.

!!!! Nieuw !!!! Plaats van verzameling voor de koetsiers, Hippodroom Waregem - ingang Felix Verhaeghestraat 

INSCHRIJVING VERSCHILLENDE WANDELINGEN verplicht via: Melissa.vanhamme@sport.vlaanderen
Uiterste datum van inschrijving is: woensdag 9 november 2022

PROGRAMMA
08:45-09:15 vertrek van de verschillende wandelingen
11:45-12:00 zegening aan de kerk van Waregem
12:00-13:30 Sint Hubertus receptie aangeboden door Stad Waregem Locatie: HippoLoggia - Felix Verhaeghestraat (3de verdiep)
13:30 - 17u Sint Hubertus Herfst Happening in HippoLoggia op de Hippodroom
17u - … after St Hubertus in Bar Botte

SINT HUBERTUS HERFST HAPPENING Bar Botte verzorgt dit jaar de St Hubertus Herfsthappening in de HippoLoggia - Felix Verhaeghestraat - 3de verdiep.

Menu: Volwassenen 30€ - Kids 20€
*Receptie met hapjes
*Buffet : keuze tussen Vol au vent of varkenswangetjes Kids : balletjes in tomatensaus Gratinaardappelen - groentenbuffet 2 gewone dranken
* Koffie met taart

Kaarten voor het eten dienen op voorhand gekocht te worden. Inschrijven en betalen via www.gaverbeek.be > activiteiten. Daarnaast verzoeken wij u een bevestigingsmail te sturen naar sinthubertuswaregem@gmail.com. 30€ voor volwassenen - 20€ kids (-12j)

Er zullen ook kaarten te verkrijgen zijn in Bar Botte
Verdere vragen, opmerkingen, vegetariërs of mensen met allergieën stuur een mail naar sinthubertuswaregem@gmail.com


 

Inschrijvingen gesloten