Gaverbeek
www.gaverbeek.be -> home

Welkom op de website van VZW Rijvereniging De Gaverbeek

Raadpleeg regelmatig onze site voor alle informatie over de werking van de club, het laatste nieuws en om op de hoogte te blijven over de wedstrijden, clublessen, stages en activiteiten.

overlijden van Tom Ryckewaert

Met heel veel spijt melden wij u het overlijden van Tom Ryckewaert. Hij is in het bijzijn van zijn geliefden heengegaan. De voorbije 40 jaar was hij een autoriteit binnen de paardenwereld en de eventing. Zijn kennis en gedrevenheid werden over de grenzen heen sterk gewaardeerd.

We bieden zijn familie en geliefden al onze steun en medeleven aan.

Tom, bedankt voor alles wat je voor ons en de sport hebt gedaan. We gaan je ongelooflijk hard missen. Je was een mentor voor zovelen. Ons paardenhart is gebroken. RIP, beste vriend.

vzw De Gaverbeek

12 - 15/09/2019 : INTERNATIONALE DRESSUURWEDSTRIJD

Save the date !

Info: www.dressuur-waregem.be

12/10/2019 : WANDELING AAN ZEE

SAVE THE DATE

KALENDER 2018-2019

  • 20-22/04/2019 CNC Waregem
  • 27/04/2019 Prijsuitreiking wintercriterium dressuur
  • 25-26/05/2019 Gouden Laars
  • 02/06/2019 Outdoor clubjumping
  • 15 - 16/06/2019: Eventing Wortegem-Petegem by vzw de Gaverbeek
Volg ons op Facebook: vzw de gaverbeek en Instagram: vzw_de_gaverbeek

LIDGELD 2019


Beste leden en niet-leden,

Hierbij vinden jullie onze tarieven lidgeld 2019

  • - 18 jaar: 120€
  • vanaf 18 jaar: 155€
Inschrijven en betaling enkel online mogelijk onder de rubriek "lidgelden"

VLP LICENTIES en RECREAVERGUNNING


Info: florence@gaverbeek.be

Info

Gebruik de online shop om U in te schrijven voor de wedstrijden van vzw Gaverbeek. Elke ruiter dient zich apart in te schrijven. Alle inschrijvingen die je via dit systeem doet staan op naam van de persoon die zich op het einde van de procedure identificeert als de besteller van de inschrijvingen. Dit moet dus de ruiter zelf zijn. Je bent pas ingeschreven als je betaald hebt via het online betaalsysteem waarin je komt als je de inschrijfprocedure tot het einde volgt. Dwz in het mandje klikken op `afrekenen` en dan de instructies op het scherm volgen en de volledige betaalprocedure afronden!

Iedereen die wil deelnemen aan de wedstrijden van vzw De Gaverbeek moet zich via deze pagina`s inschrijven en online betalen. Na de afsluitdatum van de inschrijvingen worden er geen inschrijvingen en betalingen voor deze wedstrijd meer aanvaard. De leden dienen in te loggen met hun login en paswoord die ze kregen bij overhandiging van hun lidkaart. Niet-leden hoeven niet in te loggen maar moeten zelf de daglicentie opnemen in hun winkelkarretje. Voor dressuurwedstrijden is er geen daglicentie vereist. De niet-leden betalen automatisch 2 EUR meer dan de ingelogde leden.

Nieuw vanaf dit seizoen is dat er een extra administratieve kost van 1,5 EUR wordt gerekend, en dit per online bestelling. Zorg er dus voor dat je in een bestelling alle parcours invult die je als ruiter wenst te lopen.

Elke ruiter moet zijn eigen eigen omlopen bestellen. Je kunt dus niet in een keer voor meerdere ruiters inschrijven (ook niet van hetzelfde gezin). Iedere ruiter die lid is van de Gaverbeek heeft zijn eigen individuele lidkaart ontvangen en de daarbijhorende login en paswoord om als lid in te loggen op deze pagina's.

www.gaverbeek.be