Gaverbeek
www.gaverbeek.be -> home

Welkom op de website van VZW Rijvereniging De Gaverbeek

Raadpleeg regelmatig onze site voor alle informatie over de werking van de club, het laatste nieuws en om op de hoogte te blijven over de wedstrijden, clublessen, stages en activiteiten.

Lees verder

KERSTSTAGE 22/12 tot 24/12 en 29/12 tot 30/12

OPEN VOOR INSCHRIJVING


Net als vorig jaar organiseren we een Kerststage zowel voor eigenaarspaarden en -pony's o.l.v. Tom Ryckewaert als manègepaarden o.l.v. Olivier Dewaele en manègepony's o.l.v. Delphine Loncke.

Voor meer info en inschrijving kunt u terecht op rubriek ‘stage’

Opgelet plaatsen zijn beperkt !

Lees verder

LIDKAARTEN 2015

Beste leden en kandidaat nieuwe leden,

De lidkaarten 2015 zijn ter beschikking


Tarieven

  • -18 jaar : 55€
  • 18 jaar : 65€
De lidkaarten kunnen enkel aangekocht worden via het online-betalingssyteem van de site en dit onder rubriek “lidgeld”. 
U dient hiervoor eerst ingelogd te zijn (als lid of niet-lid).
Voor meer info : florence@gaverbeek.be
Lees verder

SFEERBEELDEN SINTERKLAAS

Foto's terug te vinden onder rubriek 'fotoalbum'
Lees verder

INFO AVOND CONDITIETRAINING VLP / LRV OUD- HEVERLEE

Beste eventingruiters,

Op maandag 22/12/2014 om 19.00u organiseren VLP en LRV een infoavond over conditietraining in Oud- Heverlee

De gastsprekers voor deze avond zijn Karin Donckers (top eventing amazone) en Jef Desmedt (team veearts van de nationale eventingploeg).

Voor meer info : www.vlp.be

Lees verder

WERKEN PARKING BLOSO/RV DE GAVERBEEK

Vanaf dinsdag 25/11 t.e.m. donderdag 27/11 wordt de parking geasfalteerd.
Er zal OVERDAG absoluut geen toegang zijn tot dit gedeelte van de parking.
 
Gelieve met volgende punten rekening te houden en dit met ONMIDDELLIJKE ingang :
 
1. Personen wagens : enkel parkeren op parking via Veldloopstraat
2. Trailers en camions : enkel toegang via Hazewindstraat en parkeren voor rode stallen
3. Overdag kan niet met de paarden over de parking worden gelopen (dus ook geen weidegang)
4. Woensdagavond geen clublessen
 
Bovenvermelde is natuurlijk onder voorbehoud van de weersomstandigheden.

Het wordt dus in het algemeen een moeilijke week, we rekenen op iedereen zijn begrip.

Bestuur RV de Gaverbeek

Lees verder

Bericht wegenbouw Ivan Vuylsteke

Hierbij de planning voor de komende weken:

Download hier de planning
Lees verder

Wegeniswerken Aquafin

Beste,

Op maandag 13/10 zal Aquafin de graafwerken aanvatten op de parking tussen de mesthoop en de clubpiste. Dit zal de toegang tot het centrum enorm bemoeilijken. Kom voor de lessen dus zeker via de parking Veldloopstraat.

Geen personenwagens op de parking waar Aquafin aan het werken is aub.

De eerste dagen zal het ook zeer moeilijk zijn om het centrum te bereiken met een trailer of camion. Naargelang de graafwerken opschuiven zal er steeds een strook zijn om de werken te passeren, maar de eerste dagen kan dit de nodige ongemakken met zich mee brengen. Gelieve de ruiters/leden daarvan te willen verwittigen aub.

Van zodra de werken aan het kruispunt Nokerseweg voorbij zijn kunnen we eventueel de ingang Hazewindstraat terug (tijdelijk) opendoen.

Lees verder

Wegeniswerken/Aquafin

Vanaf maandag 8 september Bloso-centrum bereikbaar via Zuiderlaan –Hippodroomstraat en niet meer via de Nokerseweg !

Vanaf maandag 8 september is de volgende fase van de werken gestart en de Nokerseweg is onderbroken. Onder andere het kruispunt met de Hippodroomstraat is niet meer toegankelijk.

Het centrum zal dan voor het ‘zwaar vervoer’ bereikbaar zijn via de Zuiderlaan-Hippodroomstraat.

Het baantje naast de all-weatherpiste mag niet meer gebruikt worden door zwaar vervoer om het centrum te verlaten!

Personenwagens moeten de parking via de Veldloopstraat gebruiken.

​Klik hier voor meer info
Lees verder

ACTIVITEITENKALENDER VZW DE GAVERBEEK

Zie rubriek "clubinfo" a.u.b.

Info

Gebruik de online shop om U in te schrijven voor de wedstrijden van vzw Gaverbeek. Elke ruiter dient zich apart in te schrijven. Alle inschrijvingen die je via dit systeem doet staan op naam van de persoon die zich op het einde van de procedure identificeert als de besteller van de inschrijvingen. Dit moet dus de ruiter zelf zijn. Je bent pas ingeschreven als je betaald hebt via het online betaalsysteem waarin je komt als je de inschrijfprocedure tot het einde volgt. Dwz in het mandje klikken op `afrekenen` en dan de instructies op het scherm volgen en de volledige betaalprocedure afronden!

Iedereen die wil deelnemen aan de wedstrijden van vzw De Gaverbeek moet zich via deze pagina`s inschrijven en online betalen. Na de afsluitdatum van de inschrijvingen worden er geen inschrijvingen en betalingen voor deze wedstrijd meer aanvaard. De leden dienen in te loggen met hun login en paswoord die ze kregen bij overhandiging van hun lidkaart. Niet-leden hoeven niet in te loggen maar moeten zelf de daglicentie opnemen in hun winkelkarretje. Voor dressuurwedstrijden is er geen daglicentie vereist. De niet-leden betalen automatisch 2 EUR meer dan de ingelogde leden.

Nieuw vanaf dit seizoen is dat er een extra administratieve kost van 1,5 EUR wordt gerekend, en dit per online bestelling. Zorg er dus voor dat je in een bestelling alle parcours invult die je als ruiter wenst te lopen.

Elke ruiter moet zijn eigen eigen omlopen bestellen. Je kunt dus niet in een keer voor meerdere ruiters inschrijven (ook niet van hetzelfde gezin). Iedere ruiter die lid is van de Gaverbeek heeft zijn eigen individuele lidkaart ontvangen en de daarbijhorende login en paswoord om als lid in te loggen op deze pagina's.Opmerking voor ruiters die deelnemen met manegepaarden:
Deelname is voorbehouden aan ruiters die ingeschreven zijn in de Bloso-lessen van het lopende seizoen.
Ruiters die deelnemen aan de jumping met een manegepony MOETEN zich eerst lid maken van de club. Anders mag u niet deelnemen. Niet-leden zijn sowieso niet verzekerd op die dag. De Bloso verzekering geldt niet op die dag. U huurt enkel een pony van Bloso.

Alvorens in te schrijven in de jumping moet u eerst uw paard of pony aanvragen aan het Bloso-secretariaat. De Blosolesgevers beslissen wie er met welke pony mag rijden.
De huur van de pony moet OP VOORHAND betaald worden op het Bloso secretariaat. Zoniet riskeert u niet op de startlijst te worden opgenomen. De prijs is 7,40 EUR per omloop.
Alleen de ruiter die op de startlijst staat mag rijden op de pony. Dit geldt zowel voor het opwarmen, de wedstrijd als ook voor het uitstappen nadien.

De ruiters moeten ALTIJD een tok aanhebben op de pony. De ruiters mogen zich enkel inschrijven voor 60cm en/of 70cm.
Deelname aan de proef 80cm moet altijd expliciet op voorhand gevraagd worden op Bloso secretariaat en zal beoordeeld worden door de lesgevers Janus, Wendy of Tom. Wie zich zonder akkoord inschrijft voor de 80cm wordt geschrapt van de startlijst en krijgt zijn startgeld + huurgeld pony niet terug.

De pony's moeten altijd perfect gepoetst, verzorgd en opgetoomd zijn. De ruiters volgen de richtlijnen van de club ivm kledij op wedstrijden.
De pony's moeten degelijk worden uitgestapt en worden nooit nat van zweet op stal gezet.
De pony mag die dag enkel voor deelname aan de wedstrijd worden gebruikt.
De lesgevers beslissen of een pony geschikt is om deel te nemen. Indien een pony ongeschikt wordt geacht, ook na toezegging, dan kan de ruiter een alternatieve (beschikbare) pony aanvragen. De lesgevers beslissen hierover.
Er is een Bloso-lesgever aanwezig in de paddock om de ruiters te begeleiden bij opwarming en deelname. Hun richtlijnen MOETEN altijd gevolgd worden.
Indien er meerdere aanvragen zijn voor eenzelfde pony dan wordt er een beurtrol voorzien per jumping.
Tijdens de zomerperiode mogen er geen manegepaarden en –pony's meedoen aan de jumpings wegens hun drukke bezetting tijdens de sportkampen.
Tijdens die periode mogen ze ook niet meedoen aan de club-springlessen op vrijdag. Dit geldt voor alle weken waar er sportkampen zijn (ook krokus-, paas- en herfstvakantie).


www.gaverbeek.be