Gaverbeek
www.gaverbeek.be -> home

Welkom op de website van VZW Rijvereniging De Gaverbeek

Raadpleeg regelmatig onze site voor alle informatie over de werking van de club, het laatste nieuws en om op de hoogte te blijven over de wedstrijden, clublessen, stages en activiteiten.

Sint Hubertus

17/11/2019 save the date !

Info l WAREGEM KOERSE

Info  l  WAREGEM KOERSE
vanaf maandag 26/08/2019  12:00 t.e.m woensdag 28/08/2019  08:00 zal er naar jaarlijkse gewoonte geen vrije toegang zijn tot de stallen/centrum. 

Indien u eigenaar bent van een trailer, verzoeken wij u deze te verplaatsen naar de graszone naast de oude all-weather. Deze kan u tot eind september daar laten staan ingevolge de maand van het paard.

KALENDER / EVENEMENTEN

 
  • 12-15/09/2019  Internationale dressuur
  • 12/10/2019       Wandeling aan zee
  • 13/10/2019       Dressuurstage Jacques Van Daele
  • 03/11/2019       Start indoor dressuur ( kalender in opmaak )
  • 11/11/2019       Start indoor jumping ( kalender in opmaak )
  • 17/11/2019       Sint Hubertus
  • 15/12/2019       Dressuurstage Jacques Van Daele

Volg ons op Facebook: vzw de gaverbeek en Instagram: vzw_de_gaverbeek

12 - 15/09/2019 : INTERNATIONALE DRESSUURWEDSTRIJD

Save the date !

Info: www.dressuur-waregem.be

12/10/2019 : WANDELING AAN ZEE

SAVE THE DATE

LIDGELD 2019


Beste leden en niet-leden,

Hierbij vinden jullie onze tarieven lidgeld 2019

  • - 18 jaar: 120€
  • vanaf 18 jaar: 155€
Inschrijven en betaling enkel online mogelijk onder de rubriek "lidgelden"

VLP LICENTIES en RECREAVERGUNNING


Info: florence@gaverbeek.be

Info

Gebruik de online shop om U in te schrijven voor de wedstrijden van vzw Gaverbeek. Elke ruiter dient zich apart in te schrijven. Alle inschrijvingen die je via dit systeem doet staan op naam van de persoon die zich op het einde van de procedure identificeert als de besteller van de inschrijvingen. Dit moet dus de ruiter zelf zijn. Je bent pas ingeschreven als je betaald hebt via het online betaalsysteem waarin je komt als je de inschrijfprocedure tot het einde volgt. Dwz in het mandje klikken op `afrekenen` en dan de instructies op het scherm volgen en de volledige betaalprocedure afronden!

Iedereen die wil deelnemen aan de wedstrijden van vzw De Gaverbeek moet zich via deze pagina`s inschrijven en online betalen. Na de afsluitdatum van de inschrijvingen worden er geen inschrijvingen en betalingen voor deze wedstrijd meer aanvaard. De leden dienen in te loggen met hun login en paswoord die ze kregen bij overhandiging van hun lidkaart. Niet-leden hoeven niet in te loggen maar moeten zelf de daglicentie opnemen in hun winkelkarretje. Voor dressuurwedstrijden is er geen daglicentie vereist. De niet-leden betalen automatisch 2 EUR meer dan de ingelogde leden.

Nieuw vanaf dit seizoen is dat er een extra administratieve kost van 1,5 EUR wordt gerekend, en dit per online bestelling. Zorg er dus voor dat je in een bestelling alle parcours invult die je als ruiter wenst te lopen.

Elke ruiter moet zijn eigen eigen omlopen bestellen. Je kunt dus niet in een keer voor meerdere ruiters inschrijven (ook niet van hetzelfde gezin). Iedere ruiter die lid is van de Gaverbeek heeft zijn eigen individuele lidkaart ontvangen en de daarbijhorende login en paswoord om als lid in te loggen op deze pagina's.

www.gaverbeek.be